Dobrý večer! Vítáme Vás na našem blogu. Jsme dvě krásné, chytré, hnědovlasé studentky s vášní pro pečení a proto jsme se rozhodly založit blog a dělit se s Vámi o naši radost. 

Dnes startujeme čtvrteční tradici, kdy Vám budeme dávat tipy na recept na víkend. Proč ve čtvrtek? Abyste se nemohli vymlouvat! Máte celý pátek na to, nakoupit suroviny a odpoledne se dát do pečení. Protože výjimka potvrzuje pravidlo, první čtvrteční recept Vám ukážeme až zítra. Pokud byste ale chtěli začít s pečením už zítra, tak si kupte hnědý cukr, kokos, hladkou mouku, máslo, mléko, vajíčka a prášek do pečiva. Napište nám, co myslíte, že budeme zítra péct :-)


 Hello everyone! Welcome to our blog. We are two bonny, brainy, brunet students who are passionate about baking. That’s why we have started a blog about our hobby. 

Today we start with so called Thursday tradition. We are going to post a proposal for your weekend baking. And why Thursday? Well you have the whole Friday for buying all necessary ingredients and start baking in the afternoon! As you know exception proves the rule and we will show you the first recipe on Friday. If you want to set yourself to baking already tomorrow you should buy: all purpose flour, butter, milk, eggs and baking powder. Write us what do you think we will bake tomorrow:)